Notícies

GUILLEM DE MONT-RODON

Visitem la planta de triatge multiproducte

Publicat:

Avui dimecres 15 de novembre pel matí, els i les alumnes de 6è hem anat a la planta de triatge multiproducte del Consorci per a la gestió de residus urbans d’Osona. L’activitat ha estat molt interessant ja que ens han fet una bona explicació sobre el funcionament de la planta i també l’hem pogut veure en acció. La feina que fa aquesta planta a l’hora de triar els difents residus que es llencen als contenidors blau i groc és molt útil ja que permet reciclar la major part dels productes que arriben i així preservar el medi ambient. Ara som molt més conscients de la importància de separar correctament a casa tots els residus. A continuació, teniu l’enllaç amb les fotos d’aquesta sortida. Esperem que us agradin!
FOTOS

SORTIDA: CAPGROSSOS I GEGANTS

Publicat:

HIR ELS NENS I NENES DE P4, VAM ANAR A L’AJUNTAMENT A VEURE ELS CAPGROSSOS I ELS GEGANTS DE LA CIUTAT. L’ENRIC ANDREU, CAP DE COLLA DELS GEGANTS DE VIC, ENS VA EXPLICAR MOLTES COSES.

VAM APROFITAR PER FER UNA VOLTA PEL MERCAT I VEURE L’ESCULTURA DEL MERMA A LA PLAÇA.

VAM CAMINAR MOLTÍSSIM PERÒ ENS HO VAM PASSAR MOLT BÉ!

IMG_1737

Anem a l'hort a plantar cols i espinacs

Publicat:

Els passats divendres 3 i dijous 9 de novembre, els i les alumnes de 6è i P-3 van anar a l’hort a plantar cols i espinacs. Aquesta activitat duta a terme pels fillols/es i padrins/es, va ser molt interessant ja que van poder aprendre a plantar verdures i a saber més sobre com i quan s’han de plantar. A continuació, teniu l’enllaç amb les fotos d’aquest significatiu dia. Esperem que us agradin!
FOTOS

La Festa de la Tardor

Publicat:

El passat dimarts 31 d’octubre, els i les alumnes de l’escola vam celebrar la festa de la Tardor amb un berenar fet amb productes i aliments propis de la Tardor.La festa es porta a terme al pati d’Infantil i cicle Inicial on es posen totes les paradetes amb el menjar i,els/les alumnes passen a tastar els diferents menjars que cadascUn dels cursos han preparat. Va ser una tarda genial, on els i les nostres alumnes s’ho van passar d’allò més bé. A continuació, teniu l’enllaç amb algunes fotos d’aquesta magnífica tarda. Esperem que us agradin!
FOTOS

Formació mestres d'educació física al Guillem

Publicat:

Aquest dissabte 4 de novembre una setantena de mestres d’educació física d’arreu de Catalunya vam fer una formació al voltant del Projecte de Formigues Cooperatives a la nostra escola. Vam practicar diferents reptes cooperatius, els vam valorar i vam estar debatent al voltant de diferents temàtiques relacionades amb la nostra àrea i la cooperació. Una gran jornada de treball i molt contents de poder fer d’amfitrions!

Aquí podeu veure unes quantes fotos!

A VISIT FROM SWEDEN

Publicat:

On the 24th of October Cecilia Nihlén and Karmen Johansson, professors from the Faculty of Education at the University of Gothengurg (Sweden), visited our school. They were accompanied by Àngel Raluy from the Internationalisation Unit of the FETCH at the University of Vic.

They spent some time in one of the English classes in preschool (5 year-olds), one of the English lessons in 5th grade, and at one of the CLIL sessions in 2nd grade. It was a pleasure to have them among us.

Here you can see some pictures of the event.

 

IMG_20171024_120957

IMG-20171024-WA0007

IMG-20171024-WA0009

 

FESTA DE LA CASTANYADA

Publicat:

Dimarts 31 d’octubre a la tarda vam celebrar la festa de castanyada. Cada curs ve preparar un menjar diferent i vam poder berenar de tot el que hi havia (pinxos de fruita, galetes de tardor, castanyes, crispetes, macedònia, coca….).

Ens ha agradat molt.

IMG-20171101-WA0002