El jurat integrat per Vicky Gasch (representants d’educació infantil), Mª Carme Noguer (representant de cicle inicial), Imma Puntí (representant de cicle mitjà), Maite Ceballos (representant de cicle superior) i Alba Grau (caps d’estudis) es va reunir el dia 18 d’abril de 2016, per deliberar sobre les obres premiades a l’edició d’enguany.
Aquest curs hi heu participat els i les alumnes de primària i heu participat en la modalitat de prosa i alguns també en la modalitat de poesia.
Els membres del jurat hem comprovat, a través de la lectura dels vostres treballs, la il·lusió que hi heu posat i ens ha estat molt difícil arribar al veredicte final.
Considerem que un certamen d’aquest tipus té l’objectiu prioritari de fer estimar la llengua catalana i adonar-se del poder de la comunicació, de poder jugar amb el llenguatge i avançar en el seu coneixement i la seva utilització.
Creiem que aquest objectiu s’ha assolit per la majoria de vosaltres, en el sentit que cada un dels treballs presentats suposa un interès i un esforç que sens dubte us ha portar a una millora per anar avançant.
Aprofitem també per felicitar a tots els mestres que us ajuden i us acompanyen en aquest procés de descoberta de les paraules.
Felicitem els seleccionats i us animem a tots a continuar en aquesta tasca.

Enhorabona!

                                                                                             Vic, 23 d’abril de 2016

Veure Guanyadors    –    Llegir tots els contes